Loes Huijer

Gediplomeerd Drie Principes Coach/Facilitator

Loes huijer (1967), Drie Principes coach/facilitator

Wat moet ik hier over mezelf vertellen? Mijn levensverhaal kent vele pieken en dalen, net als dat van jou waarschijnlijk. Wat ik echter heb ontdekt, is dat mijn verhaal er in essentie niet toe doet. Omdat het niet is wie of wat ik werkelijk ben. Voor degene die toch nieuwsgierig zijn naar het ‘verhaal’ achter Loes, heb ik hieronder mijn levensverhaal kort samengevat.

Ik ben geboren in Harderwijk en ben de jongste en enigste meisje uit een gezin met vijf kinderen. Mijn vader is overleden toen ik 12 jaar was. Vanaf mijn 17e heb ik geworsteld met een eetstoornis in de vorm van boulimia nervosa. Letterlijk op de dag dat ik 28 werd, is hier radicaal iets in verander en heb ik afscheid genomen van de symptomen van de eetstoornis. Daarna bleef ik wel zoekende naar een manier om gelukkiger te zijn met mezelf en heb ik diverse hulpverleners bezocht. Ze brachten me de nodige inzichten maar het bleef onrustig van binnen. Zo rond mijn 46e verjaardag belandde ik in een periode waarin mijn leven behoorlijk ontwricht werd: mijn zoon kreeg het label anorexia, mijn relatie strandde na 18 jaar en ik werd ontslagen. Bijna gelijktijdig besloot ik een NLP opleiding te gaan doen en dat leek in eerste instantie een prima manier om beter met deze situaties om te gaan. Maar ergens ‘klopte’ er iets niet, dat wist ik. Met name in het hulpverleningscircuit rondom de anorexia van mijn zoon miste ik handvaten. Tot ik min of meer toevallig op de Drie Principes stuitte en inzichten kreeg waardoor ik alles als vanzelf zag veranderen. Door inzicht te krijgen in hoe het leven altijd al gewerkt had, viel het streven naar beter, anders, meer en positiever weg. Ik volgde een opleiding in deze ‘materie’ en deel mijn inzichten graag met anderen. 

Ik gun iedereen een moeitelozer leven dus jou ook! Nieuwsgierig? Bel me voor een gratis kennismakingsgesprek of mail zodat ik contact met jou op kan nemen. 

“Het leven wordt van binnen naar buiten gecreëerd: woorden & omstandigheden kunnen niet bij je naar binnen kruipen om een gevoel te veroorzaken.”

Dat gevoel wordt veroorzaakt door de gedachten die je hebt over de omstandigheden en/of de woorden.
Dit is één van de vele inzichten die ik kreeg sinds ik de drie principes voor mezelf ben gaan verkennen. Een inzicht dat mijn eigen leven makkelijker, leuker en meer onstpannen maakt. Wil je ook meer ontspanning in je leven en meer moeiteloosheid ervaren? Benieuwd wat er voor jou in het zicht komt? Bel of mail me. Dat is de eerste stap die er nu te zetten is.

Get In Touch

welkom@loescoacht3p.nl

Benieuwd of 3P coaching iets voor jou is?

Neem telefonisch contact met me op of stuur me een mailtje, ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek om te zien of deze manier van coaching iets voor jou is.