Workshop

‘Moeiteloos leven’

Deze week is de online workshop ‘Moeiteloos leven’ gepland op donderdag 18 juni, van 19.30 tot 21.30 uur.  Het thema mogen jullie dit keer zelf inbrengen.  Ik nodig je uit om met een gezonde dosis nieuwsgierigheid mee te doen aan deze workshop en je te laten verrassen door een andere kijk op welk thema dan maar ookHet maakt helemaal niet uit met welke problematiek je worstelt. Sterker nog vaak krijg je inzicht eerder op een gebied waar je zelf niet zo mee worstelt. Dan lijkt het makkelijker helder te zien.

Tijdens deze workshop maak je sowieso kennis met, of verdiep je de kennis in, de Drie Principes waardoor je ervaring van het leven moeitelozer wordt. De Drie Principes bevatten geen instructies, opdrachten of stappenplannen die je leven beter moeten maken. Ze zijn een zeer eenvoudige omschrijving van de werking van de menselijke ervaring. Ze maken helder hoe jouw beleving van het leven tot stand komt. En dat is meestal precies andersom dan we denken!

Inzicht in dit systeem zorgt voor kleine en grote aha! momenten en diepe ontspanning. Want stel dat je nu helder ziet dat elke situatie, elk conflict en ieder ander van binnenuit ontstaat en waargenomen wordt? Zou het dan nog nodig zijn om heel hard te werken aan oplossingen in de buitenwereld? Is het dan logisch om je best te doen dingen los te laten die ‘slechts’ een projectie van het denken zijn.

Welke problematiek er ook speelt, ik neem je steeds opnieuw mee naar binnen. Naar de werking van die Drie Principes. Wat er dan gebeurt of wat er ingezien wordt, is voor iedereen verschillend. Zelf noem ik het wel eens pure magie. Dat je alles en iedereen voor je ogen ziet veranderen door deze inzichten waardoor je moeitelozer kunt leven. Dat gun ik gewoon iedereen. We gaan ontspannen met elkaar in gesprek en op verkenning. Zonder te willen fixen, zonder te streven, voorbij het stellen van doelen. Ik werk zonder methode, stappenplan, trucjes of geruststellende mantra’s. Iedereen is welkom want voor ieder mens is er hier wat te ‘zien’!

Deze sessies zijn online via Zoom bij te wonen en de kosten bedragen 12,50 euro. Je hebt hiervoor een laptop, computer, tablet of smartphone nodig. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar: welkom@loescoacht3p.nl of naar 06-13477152. Je krijgt dan een link toegestuurd waarmee je kunt inloggen. Na afloop krijg je de opnames van de workshop toegestuurd zodat je later nog eens rustig kunt terugkijken en luisteren. Wellicht zie en hoor je dan weer wat anders? 😉