Pilot traject

Wachtkamer eetstoornis 

Zit je te wachten op hulp bij een eetstoornis? Duurt dat al weken of maanden vanwege de lange wachtlijsten? Is dit feit al een drempel om überhaupt om hulp te vragen? Of heb je al zo vaak hulp gehad maar heeft die hulp je uiteindelijk niet gebracht wat je verwachtte en heb je weer een terugval?  Ik nodig je uit om mee te doen aan dit pilot traject. Niet alleen voor mensen die zelf worstelen met een eetstoornis maar zeker ook voor ouders die een kind hebben die worstelen.

Op het gebied van eetstoornissen ben ik een zogeheten dubbele ervaringsdeskundige. De afgelopen jaren heb ik inzichten opgedaan die ik graag met je deel. Inzichten die het leven in zijn algemeenheid moeitelozer laten verlopen en je helpen je ware natuur te herontdekken. Ik heb de beschikking over een unieke locatie midden in de natuur: De Knuffelboerderij in Uddel. Hier is van alles mogelijk en niets MOET. Wil je stilte, dan zoek je een stil plekje. Wil je knuffelen met de kalfjes, de pauwen bewonderen, de kuikentjes zien rondscharrelen, de honden aaien, de paarden borstelen of de stallen uitmesten? Er is van alles te doen maar je hoeft niets. Je zult merken dat je tussen de dieren makkelijk in contact kunt komen met je ware natuur. Wellicht vind je je zogeheten boerenverstand weer terug en ontdek je voor jezelf hoe de vork in de steel zit.

We gaan uitdrukkelijk niet aan de slag met denk- en eetpatronen. Wel gaan we dieper in op het mechanisme achter de menselijke ervaring aan de hand van de Drie Principes, waardoor patronen als vanzelf kunnen oplossen. Zonder ingewikkelde technieken, analyses en/of stappenplannen. Inzicht zorgt voor de transformatie die het leven op een fundamentele manier écht makkelijker maakt.

Ik noem het traject een pilot aangezien er in Nederland op het gebied van eetstoornissen nog weinig ervaring is met het werken vanuit de Drie Principes. Het wordt een traject op maat en we bepalen in overleg de vorm,  intensiteit en de kosten. Waarbij ik wil benadrukken dat geld nooit een belemmering mag vormen om mee te doen. Heb je interesse en/of wil je meer weten, neem dan gewoon contact met me op voor een kennismakingsgesprek.