Klantervaringen

 

Een aantal weken ben ik bij Loes geweest, om gecoacht te worden bij het afvallen. Ik kon daar wel wat hulp bij gebruiken. En het heeft gewerkt. Ik kreeg van Loes veel tips op het gebied van voeding en zaken die daar bij komen kijken, die ik goed in praktijk kon brengen. De prettige en nuchtere coaching van Loes, en mijn eigen motivatie hebben gezorgd voor een mooi resultaat.

Fijn was het om na elk gesprek en “weegmoment” de resultaten toegezonden te krijgen, plus af en toe wat fraaie citaten en korte artikelen  die betrekking hadden op mijn persoonlijke situatie.

De kennismaking met de “3 principes” methode die Loes hanteert was verrassend, en blijkt in het dagelijks leven een mooi instrument te zijn om inzichten kan verschaffen.

Dus ben je niet tevreden over je gewicht, ben je op zoek naar een goede balans? Ga dan eens in gesprek met Loes, om te vernemen hoe zij je kan ondersteunen.

Lineke

Eind vorig jaar kwam ik bij Loes terecht met burn out klachten. Ik sliep slecht, voelde me uitgeput, kon me niet meer concentreren, had veel hoofdpijn,  en ervaarde veel stress op mijn werk.  Op het moment dat dit speelde had ik al diverse gesprekken gevoerd op mijn werk en mij inmiddels ziek gemeld. De inzichten die ik kreeg door de gesprekken met Loes maakte dat ik me in heel korte tijd weer opgeladen genoeg voelde om mijn werk weer op te pakken. Eerst nog halve dagen maar al vrij snel was ik weer hele dagen aan het werk met vernieuwde energie. Vervolgens heb ik Loes ook nog gevraagd mijn voedingspatroon te analyseren met name met het oog op de duursport die ik in de zomer beoefen. Ik kreeg hele praktische tips en aanwijzingen ‘op maat gemaakt’ waar ik echt wat mee kan. Al met al een zeer tevreden klant die om persoonlijke redenen anoniem blijft.

Anoniem

Get In Touch

welkom@loescoacht3p.nl

Benieuwd of 3P coaching iets voor jou is?

Neem telefonisch contact met me op of stuur me een mailtje, ik ga graag vrijblijvend met je in gesprek om te zien of deze manier van coaching jou ook kan helpen.