Drie Principes

Retraite

15/16/17 maart 2024

 

 

Geweldige kans om deel te nemen aan deze spontaan ingeplande Drie Principes retraite in retraitecentrum Boeddhawierde te Usquert (Groningen). De retraite heeft geen thema. We gaan simpelweg terug naar eenvoudig Zijn en zien wat er in het moment op wil komen. Niks moet en ALLES is er al. Tijdens dit weekend zal er dan ook uiteraard een fijne balans zijn tussen gezamenlijke mijmermomenten en momenten die je naar eigen wens kan invullen.

Voor wie?

In wezen is deze meerdaagse retraite geschikt voor iedereen die wel wat meer gemak, eenvoud en moeiteloosheid kan gebruiken in zijn/haar leven. Je hoeft geen voorkenniste hebben van de Drie Principes om aan deze retraite deel te kunnen nemen. Kijk je al wat langer in de richting van de Drie Principes dan is deze driedaagse een mooie verdieping. 

Door wie?

Deze driedaagse wordt door mij gefaciliteerd. Sinds 2014 verdiep ik me in de Drie Principes en in 2018 heb ik de opleiding tot 3P facilitator afgerond bij de Shiftacademy. Mijn ‘sidekick’ voor dit weekend is Angela Mastwijk, of zoals ze het zelf graag zegt: ze komt gewoon opdagen. 

Wanneer & waar

De retraite vindt plaats van vrijdag 15 maart (vanaf ca. 15.00 uur) tot en met zondag 17 maart a.s. (tot ca. 15.00 uur) bij retraitecentrum Boeddhawierde in Usquert. Een rustige plek in de Hollandse polders, waar transformatie, verdieping, verstilling en ontspanning hun thuisbasis vinden. De locatie heeft een prachtige tuin, waarin je heerlijk kunt zitten. Rond Usquert ligt de Hollandse polder – platter dan plat. Je kunt wandelend of fietsend de lokale dorpjes verkennen. Het is ongeveer een uur lopen naar Noordpolderzijl, waar de Waddenzee begint.

Praktisch

  • Er wordt gezorgd voor een aangenaam verblijf met comfortabele kamers, eten, drinken en alles wat je nodig hebt.
  • De maaltijden zijn vegetarisch en dagvers, zoveel mogelijk biologisch en koolhydraatarm en worden met liefde bereid. Heb je dieetwensen, laat het mij dan even weten.
  • Er zijn in totaal 12 slaapplaatsen (vier 2-persoonskamers en een aantal chambrettes). Er zijn 2 douches en 4 toiletten. Afhankelijk van het aantal deelnemers wat zich gaat aanmelden, krijg je een eigen kamer toegewezen of zul je een kamer moeten delen.
  • Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kosten

De kosten voor deze volledig verzorgde driedaagse bedragen slechts 499,= euro.

Aanmelden

Leuk! Het enige wat je hoeft te doen om je aan te melden is een mail sturen naar welkom@loescoacht3p.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en andere benodigde gegevens. Uiteraard is het afhankelijk van het aantal deelnemers of de retraite door kan gaan. Hierover krijg je voor 1 maart a.s. bericht.