Drie Principes Retraite

met een vleugje yoga

3 t/m 6 maart 2023

Terschelling

Rust, ruimte, vrijheid. Hoe zou het voor jou zijn om dat weer te ervaren? Dat kan tijdens dit lange weekend op het eiland Terschelling met oneindig brede zandstranden, ongerepte natuur en pittoreske dorpjes. Je dagen ingevuld met goede gesprekken, gezonde voeding en vooral doen waar jij op dat moment zin in hebt. Of dat nou het volgen van een yogales is, het wandelen in de natuur of het lezen van een boek. Je hoeft verder nergens aan te denken. Alles is namelijk verzorgd betreffende je verblijf, de maaltijden en het programma.

Rust, ruimte en vrijheid zijn de basis ingrediënten van dit weekend op Terschelling. Maar niet alleen op dit eiland. Want we laten je aan de hand van de Drie Principes ook ervaren waar rust, ruimte en vrijheid altijd (ja echt altijd!) te vinden is. Tijdens ontspannen mijmersessies verdiepen we ons in de werking van de menselijke ervaring en maken we helder hoe jouw beleving van het leven tot stand komt. En dat is meestal precies andersom dan we denken! Welke problematiek er ook speelt in jouw leven, wij nemen je steeds opnieuw mee naar binnen naar de werking van die Drie Principes. Wat er dan gebeurt of wat er ingezien wordt, is voor iedereen uniek. Het gaat je helpen om de rust van binnen weer te voelen, de ruimte die er altijd is weer te zien en vrijheid te ervaren en dat alles op een moeiteloze manier. Ook na deze retraite. Of je nu al wel of totaal nog niet bekend bent met de Drie Principes maakt niet uit.

Hoe zien de dagen eruit?

Het thema ‘rust, ruimte en vrijheid’ is de rode draad tijdens dit weekend. Er zit dus ook rust, ruimte en vrijheid in ons programma. Dit zijn de onderdelen die je kunt verwachten:

  • Meerdere mijmersessies met de 3 principes als uitgangspunt
  • Iedere ochtend een yogales (geschikt voor alle niveaus)
  • Een heerlijke wandeling in de prachtige natuur van Terschelling
  • Genieten van vers bereide vegetarische maaltijden tijdens ontbijt en diner en de gelegenheid om bij het ontbijt je eigen lunchpakketje klaar te maken.
  • Alle vrijheid om te doen waar jij op dat moment zin in hebt

Praktisch

  • De retraite begint vrijdag 3 maart rond 14.00 uur en eindigt maandag 6 maart rond het middaguur. 
  • Je overnacht 3 nachten in een 1 of 2-persoonskamer (inclusief bedlinnen en handdoeken) met een eigen douche en toilet in een van de gebouwen van Folkshegeskoalle aan de rand van het dorp Hoorn, midden in het bos en nabij het strand.
  • De verzorging is op basis van volpension dus inclusief ontbijt, lunch en diner en de hele dag koffie, thee, water, sap en fruit. Ook de yogamatten zijn geregeld. 
  • Hou er rekening mee dat je alleen nog de overtocht naar en van Terschelling moet regelen (en betalen). Dat kan via de website van Rederij Doeksen.

Investering

Dit cadeau aan jezelf kost € 697,-. (*) Dit is inclusief 3 nachten logies in een 2-persoonskamer, volpension en het volledige programma. Wil je een 1-persoonskamer? Dan is de toeslag hiervoor € 100,-. De retraite gaat door bij minimaal 4 deelnemers en we houden een maximum aan van 12 deelnemers.

(*) Let op: deze prijs geldt alleen als jij je voor 31 december 2022 opgeeft. Daarna wordt de prijs € 797,-. Er zijn een beperkt aantal 1 persoonskamers beschikbaar dus wees er snel bij wanneer je dit wilt.

Aanmelden

Leuk! Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar welkom@loescoacht3p.nl. Je ontvangt dan binnen een dag een eerste bevestiging met o.a. informatie over de betaling in je mailbox. Heb je vragen dan kun je die uiteraard ook mailen of een gesprek aanvragen.

Door wie?

Deze retraite wordt gefaciliteerd door Loes Huijer en Natasja Hoogenboom. Zij verdiepen zich sinds 2018 in de 3 principes, zijn gecertificeerd 3P facilitators en delen hun inzichten nu professioneel. Natasja is inmiddels ook al bijna 10 jaar yogadocente en verzorgt dit weekend de yogalessen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Natasja Hoogenboom & Loes Huijer. De afgelopen jaren hebben wij, ieder op onze eigen manier, inzicht gekregen in de werking van de Drie Principes in ons leven. Dit inzicht heeft ons leven zoveel moeitelozer gemaakt in velerlei opzichten.

Wij weten dat we niet kunnen weten welke inzichten er bij jou zullen ontstaan. Wij weten wel dat jij alle wijsheid al in je hebt! Door op een ontspannen manier te mijmeren over de werking van de Drie Principes, en door het delen van onze eigen inzichten en ervaringen, kun jij je eigen inzichten verkrijgen. Vergelijk het maar met het je blootstellen aan zonlicht waardoor je zult verkleuren. Je hebt geen beschermingsfactor nodig want je zult precies de tint krijgen die jij nodig hebt.