Creatieve sessie

 

Waar woorden vaak beperken en op een bepaalde manier vastzetten en afleiden, verruimt creatief bezig zijn. Je zult gaan ontdekken hoeveel ruimte er is en hoe dichtbij deze is. Ik bied je de mogelijkheid om dit op jouw unieke manier te doen. Je hoeft niet goed te zijn in tekenen of schilderen. Alleen nieuwsgierigheid naar deze manier van werken is al genoeg. Je mag alle twijfels over boord zetten voordat je begint .

Of je wel of niet bekend bent met de Drie Principes is niet relevant. De Drie Principes bevatten sowieso geen instructies, opdrachten of stappenplannen die je leven beter moeten maken. Ze omschrijven op zeer eenvoudige wijze de werking van de menselijke ervaring. Met dezelfde eenvoud ga jij creatief aan de slag. Welke problematiek er ook speelt, dat maakt niet uit. Inzicht laat zich niet afdwingen maar ontstaat op het perfecte moment. Zelf noem ik het wel eens pure magie.

Wil jij ontdekken hoe creatief bezig zijn je inzicht kan geven? Neem contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. De ervaring leert dat er meer dan één sessie ‘nodig’ is om tot dieper inzicht te komen. Hoeveel en in welke frequentie bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek. Het is ook mogelijk om één of meerdere creatieve sessies in te passen bij het coachingstraject vanaf de boerderij.

Uitgaande van tenminste twee sessies van ca. 1,5, inclusief materialen, bedragen de kosten 240 euro. Hierbij wil ik opmerken dat geld geen belemmering mag vormen, dus neem maar fijn contact met me op als je daar behoefte aan hebt.