Coaching/mentoring

 

 

Je worstelt met een bepaalde problematiek, hebt wellicht al van alles gedaan om er verandering in aan te brengen wat tijdelijk ook wel lukte, en je wilt nu dat daarin iets fundamenteels veranderd. De wijsheid en de logica van de Drie Principes is in alle levende wezens aanwezig en we gaan simpelweg ‘zien’ dat ook jouw eigen wijsheid er altijd is. Dat ook jij je op een natuurlijke manier en ongehinderd door het leven kunt bewegen. Elk probleem dat je ervaart, is welkom en kan onder, dan wel tegen het licht van de Drie Principes gehouden worden! 

Mijn manier van coaching/mentoring heeft als bijwerking dat er fundamentele veranderingen in je leven zullen gaan optreden. Door met elkaar in gesprek te gaan over hoe wij als mens onze menselijke ervaring creëeren, en door het delen van mijn inzichten, ontstaat er ruimte voor jouw eigen inzicht. Inzicht is niet iets wat je kunt ‘leren’. Er is geen stappenplan voor beschikbaar en geen trucje te doen. Het landt precies op het juiste moment en het is dus fundamenteel. Vanaf het moment dat een inzicht is geland, raak je het niet meer kwijt. Informatie kun je vergeten maar inzicht is blijvend.

Ik faciliteer op een intuïtieve manier en de begeleiding zal ‘op maat’ zijn. Door op een ontspannen en luchtige wijze één op één met elkaar in gesprek te gaan, is de kans groot dat er een inzicht landt. Waar we afspreken hangt af van jouw voorkeur en kan per afspraak gekozen worden. Het belangrijkste is dat jij kunt ontspannen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe inzichten. Waar heb jij behoefte aan? Wil je lekker vanuit je eigen huis online een gesprek voeren? Of juist even je eigen huis uit en naar mijn praktijk komen? Een wandeling maken in de prachtige natuur hier op de Veluwe? Of een sessie doen op de unieke locatie van De Knuffelboerder te Uddel die ik ter beschikking heb? 

Al een geruime tijd werk ik als vrijwilliger op die Knuffelboerderij in Uddel. Een unieke locatie, middenin de natuur, waar de dieren liefdevol behandeld worden. In deze natuurlijke oase van rust en ruimte kunnen inzichten makkelijk binnenstromen en kun je onnatuurlijke patronen achter je laten. Je keert eenvoudig weg terug naar je ware natuur of beter gezegd je gaat herontdekken dat je er nooit ver vandaan was. De wijsheid en de logica van de Drie Principes is in alle levende wezens aanwezig. Te midden van de dieren van de boerderij gaan we simpelweg ‘zien’ dat ook jouw eigen wijsheid er altijd is. Dat ook jij je op een natuurlijke manier en ongehinderd door het leven kunt bewegen. 

De vraag die jij jezelf eerst mag stellen is: durf ik het aan om de problemen en obstakels waar ik tegenaan loop eens op een hele andere manier te benaderen? Laten we dan kennismaken. Uiteraard kijken we eerst of het klikt. Is er een klik dan gaan we vervolgens kijken wat er nodig is en welk kostenplaatje hierbij hoort. Aangezien het een programma op maat zal worden, zal dat per persoon verschillend zijn. Hierbij wil ik opmerken dat geld geen belemmering mag vormen dus neem fijn contact op als je daar behoefte aan hebt

De ervaring leert dat het fijn is om tenminste over een periode van drie maanden regelmatig met elkaar in gesprek te blijven. Tussendoor blijven we in contact en mag je al je vragen aan mij voorleggen via Whatsapp of e-mail. Natuurlijk is het ook mogelijk om eenmalig af te spreken.