Coaching op unieke locatie

Al een geruime tijd doe ik vrijwilligerswerk op de Knuffelboerderij in Uddel. Een unieke locatie, middenin de natuur, waar de dieren liefdevol behandeld worden. Een plek waar ik me erg thuis en ‘senang’ voel. Daardoor ontstond het idee om deze plek te gebruiken bij het begeleiden van mensen die op de een of andere manier worstelen met het leven. In deze natuurlijke oase van rust en ruimte kunnen inzichten makkelijk binnenstromen en kun je onnatuurlijke patronen achter je laten. Je keert eenvoudig weg terug naar je ware natuur of beter gezegd je gaat herontdekken dat je er nooit ver vandaan was. Zonder psychologische analyses, zonder graven in je verleden en zonder oefeningen of mantra’s maar ‘gewoon’ je gezonde boerenverstand (weer) gebruiken.

De wijsheid en de logica van de Drie Principes is in alle levende wezens aanwezig. Te midden van de dieren van de boerderij gaan we simpelweg ‘zien’ dat ook jouw eigen wijsheid er altijd is. Dat ook jij je op een natuurlijke manier en ongehinderd door het leven kunt bewegen. Ik faciliteer dit proces op een intuïtieve manier en de begeleiding zal ‘op maat’ zijn. Waar heb jij behoefte aan? Wil je gewoon even fijn je handen uit de mouwen steken op de boerderij? Wil je lekker knuffelen met de kalfjes? Wil je de paarden borstelen? Wil je de kippen voeren? De dieren zijn, als jij dat wilt, onderdeel van de sessie. Wil je even op een hooibaal zitten en van je af praten dan wel lekker voor je uitstaren? Wil je een wandeling maken in de landerijen? Of komt er iets anders in je op in het moment? Er is heel veel mogelijk. Het fijne is dat we dat in het moment kunnen gaan beslissen. De dieren en ik bewegen met je mee. Ze herinneren ons eraan dat iedere vorm uniek is en dat het vreemd is om te streven naar een betere versie van jezelf. Of te streven naar ander gedrag dan van nature bij je past. Ze kijken niet naar zichzelf. Ze zijn zichzelf in elk moment.

Elk probleem dat je ervaart, is welkom en kan onder dan wel tegen het licht van de Drie Principes gehouden worden! 

De vraag die jij jezelf eerst mag stellen is: durf ik het aan om de problemen en obstakels waar ik tegenaan loop eens op een hele andere manier te benaderen? Laten we dan kennismaken. Uiteraard kijken we eerst of het klikt. Is er een klik dan gaan we vervolgens kijken wat er nodig is en welk kostenplaatje hierbij hoort. Aangezien het een programma op maat zal worden, zal dat per persoon verschillend zijn. Hierbij wil ik opmerken dat geld geen belemmering mag vormen dus neem fijn contact op als je daar behoefte aan hebt